Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Kan Frankrig overkomme vilde Marokko?

VM 2022 Qatar - 14. december 2022




I aften skal den anden semifinale ved VM afvikles. Her skal Frankrig møde Marokko og vinderen får en direkte billet videre til søndagens VM-finale, hvor Argentina venter. Argentina slog Kroatien med 3-0 i går, hvor Lionel Messi hentede sin fjerde Man of the Match-trofæ i seks kampe efter en sublim kamp.

Nu er det så Frankrig og Marokko der skal dyste om den anden billet. Dembélé og Jules Koundé ventes at starte inde og Frankrig er da også favoritten til at vinde kampen, men de kommer helt sikkert ikke til at tage let på opgaven. Marokko har vist en enorm styrke og har bl.a. slået Spanien ud af ottendedelsfinalen og Portugal ud af kvartfinalen.

Braget i aften afvikles klokken 20 på Al Bayt Stadium og endnu engang ventes det, at Marokkos fans kommer til at skabe en vild stemning. Der bliver bl.a. set frem til den interne kamp mellem Hakimi og Mbappé mens Dembélé har lidt at revanchere efter en forholdsvis anonym kamp mod England.

Englænderne fik lukket godt ned for Mbappé og Dembélé i kvartfinalen, men til gengæld var Dembélé god til at bruge energi i det defensive hvilket landstræner Deschamps også roste efterfølgende. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Kan Frankrig overkomme vilde Marokko?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder