Annonce


Annonce

Annonce

Marokko-stjerne beklager Gavi-billede

VM 2022 Qatar - 15. december 2022




Marokko blev i går sendt hjem fra VM, da de tabte 2-0 til Frankrig i semifinale. Deres tur i turneringen har ellers været fremragende efter at de bl.a. slog Spanien ud af ottendedelsfinalen og Portugal ud af kvartfinalen for at blive det første afrikanske hold i en semifinale.

Sofyan Amrabat har været blandt de mest iøjnefaldende spillere for Marokko og havde inden opgøret mod Frankrig vundet hele 40 bolde tilbage på egne fødder. Han spillede også en god kamp mod Spanien og medvirkede til at Marokko gik videre og efter kampen mod Spanien snuppede han nogle overskrifter, som han rent personligt gerne havde været foruden.



Således blev der på hans Instagram-profil slået et billede op, hvor han holdt Gavi på sine skuldre. Det var en indikation af, at han havde totalt kontrol over Gavi igennem hele opgøret mod Spanien. Men Amrabat har netop forklaret situationen og beklager.

- Jeg vil gerne forklare det. Jeg har min Instagram-profil, men det der en anden, som slår opslag op for mig. Han valgte at uploade billedet som en joke. Jeg respekterer Spanien meget og da jeg hørte, at folk ikke brød sig om et billede på min Instagram, så slettede jeg det, forklarer Amrabat og følger op:

- Hvis nogen har følt sig stødt, så beder jeg virkelig om tilgivelse. Jeg beklager mange gange. Jeg fjernede billedet lige så snart jeg fandt ud af det.

- Pedri, Gavi og de andre er spillere med et stort talent. Jeg kan virkelig godt lide legenden Iniesta. Jeg har også fundet inspiration i Zidane og Xavi, som er intelligente spillere. De vandt alt, hvad der kunne vindet-

Det var dette billede, som Amrabats social media manager slog op
Marokko-spiller beklager Gavi-billede Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Marokko-stjerne beklager Gavi-billede

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder