Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Bayern slipper ikke øjnene fra De Jong

Transfermarked - 15. december 2022Avis: Bayern slipper ikke øjnene fra De Jong

© Getty Images


I sommers var et af de helt store transferemner Frenkie de Jong. Det er ingen hemmelighed, at Barca forsøgte at sælge ham. Primært fordi, at hans løn ville stige og den var i forvejen alt for høj i forhold til de justeringer, som Joan Laporta har foretaget sig efter at han kom til magten.

Derudover var De Jong også en kilde til mange penge, men hollænderen holdt fast i, at han ville blive i Barca og at han ville stå fast ved sin kontrakt hvorfor han endte med at blive i klubben. At Joan Laporta og Jordi Cruyff efterfølgende har udtalt, at man slet ikke forsøgte at sælge ham er der ikke meget sandhed i. Men selvom De Jong har et brændende ønske om at blive i Barca, så har Bayern München også fået øjnene op for ham.

I hvert fald melder avisen Sport, at Bayern München følger De Jongs udvikling henover de kommende måneder, da Barca stadig er i pengeproblemer og måske kan blive tvunget ud i et salg og her peger pilen igen på De Jong. Hollænderen selv har dog ike tænkt over situationen, da han stadig holder fast i, at han vil skrive sin historie i Barca.

I sommers var det primært Manchester United, som var tiltrukket af idéen om at hente De Jong, men spilleren var ikke overbevist. Barca tror dog på, at hvis Bayern München banker på hans dør, så vil han blive kunne fristet af projektet i tilfælde af, at klubben kan blive nødsaget til at sælge. Der er lang vej til sommerens transfervindue, men én ting er sikkert: Barca skal skære 200 millioner euro af lønbudgettet inden næste sæson og det kræver et stort stykke arbejde. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

18 min. Der er kontakt mellem Joan Laporta og Li...
1 t. Lluís Flaquer: "For mig er kampagnen mod...
1 t. LIGE NU: Barca vil tilbyde Messi en kont...
2 t. En journalist fra Madrid, der er tæt på ...
3 t. Barca og Real Madrid var i gang med at f...
4 t. Ronald Koeman: "Det er korrekt, at jeg h...
5 t. Ronald Koeman: "Ja, jeg sagde farvel til...
7 t. Ronald Koeman: "Som træner har man altid...
9 t. Ronald Koeman: "I slutningen af den førs...
11 t. Ronald Koeman: "Alle de unge spillere so...

Ugens mest læste

Seneste nyheder