Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Adrien Rabiot er blevet tilbudt til Barca

Transfermarked - 15. december 2022Medie: Adrien Rabiot er blevet tilbudt til Barca

© Getty Images


Adrien Rabiot var tæt på et skifte til Barca for tre år siden, men det endte med at han skiftede til Juventus og nu er der ikke længe til at hans kontrakt med Torino-klubben udløber. I den forbindelse har hans agent haft i Barca.

Således er Rabiot blevet tilbudt til Barca. Agenten er udmærket klar over, at Barca ikke jonglerer med masser af penge, og derfor ser han det som en gylden mulighed, at kunne tilbyde sin klient kvit og frit, melder mediet Sport. Rabiot kan nemlig skifte transferfrit da hans kontrakt med Juventus udløber og der er ikke planer om at forlænge den.

Rabiot har spillet en større rolle for Frankrig under VM og generelt set har denne sæson med afstand været hans bedste både i Juventus og hos Frankrig. Hans markedsværdi er steget en smule og han håber, at han til sommer kan skifte Juventus ud med Barca. Han er klar til at skifte til Barca og afvise de lukrative tilbud, som han har modtaget fra Premier League-klubber.

Rabiot kommer ikke til at skifte til januar. Han vil opfylde sin kontrakt i Juventus og der ventes ikke at komme nogen beslutning lige foreløbig. Barca har lang vej endnu før de ved hvor meget de kan spendere til sommer. Det gælder også i løn, da klubbens lønudgifter lige nu ligger for højt. Der er mange ting, som skal falde på plads - men de har i hvert fald stadig spillere, som tilbyder sig selv til klubben.

Ifølge Mundo Deportivo er Barcas lønudgifter lige nu på 600 millioner euro, men til sommer skal den skæres ned til 400 millioner euro. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

29 min. Lluís Flaquer: "For mig er kampagnen mod...
57 min. LIGE NU: Barca vil tilbyde Messi en kont...
1 t. En journalist fra Madrid, der er tæt på ...
2 t. Barca og Real Madrid var i gang med at f...
3 t. Ronald Koeman: "Det er korrekt, at jeg h...
4 t. Ronald Koeman: "Ja, jeg sagde farvel til...
6 t. Ronald Koeman: "Som træner har man altid...
8 t. Ronald Koeman: "I slutningen af den førs...
10 t. Ronald Koeman: "Alle de unge spillere so...
11 t. Ronald Koeman: "Laporta fortalte mig, at...

Ugens mest læste

Seneste nyheder