Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Busquets stopper på landsholdet

Nyheder - 16. december 2022
Det er hermed officielt. Sergio Busquets har valgt at stoppe på det spanske landskampe efter 143 kampe. Det lå længe i luften, at VM ville blive hans sidste kampe for det spanske landshold, men beslutningen og offentliggørelsen er først kommet i dag.

Da Busquets blev udtaget til VM var han tydelig i sine udtalelser, da han sagde, at det ville være hans sidste VM. Der var historier om, at han ville tage UEFA Nations League med før han stoppede på landsholdet, men i dag kan det spanske fodboldforbund melde ud, at Busquets har truffet sin beslutning. Han debuterede for Spanien den 1. april 2009.

Hele turen gik således fra 1. april 2009 og frem til den 6. december 2022, hvor Spanien blev slået ud af VM. Han har været med til at vinde både EM og VM, så det er ikke fordi, at han går trist i seng i aften. Han har været en bærende brik på det spanske landshold, men med sine 34 år har han nu valgt at indstille karrieren på landsholdet.

Busquets har scoret to mål for Spanien og kom med i klub-100 i 2017. Siden har han spillet yderligere 43 kampe, så der er tale om en af de større legender. Han har været med til VM fire gange. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Busquets stopper på landsholdet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder