Annonce


Annonce

Annonce

Barca håber Moukoko kommer til sommer

Transfermarked - 16. december 2022




Youssoufa Moukoko er blot 18 år men er ved at slå sit navn godt fast i Dortmund. Han har hidtil spillet 59 kampe på førsteholdet hvilket inkluderer 22 kampe og seks mål i denne sæson. Til sommer har han kontraktudløb og det håber Barca, at de kan udnytte.

Moukoko har tre muligheder foran sig. Den ene er, at han finder en klub, som vil købe ham allerede til januar så Dortmund kan få lidt penge for ham. Det håber Barca ikke sker, da catalanerne ikke har midlerne til at købe spillere til januar - som det ser ud lige nu.

Den anden mulighed er at vente til sommer med at skifte, for her udløber hans kontrakt og så kan han komme på en fri transfer hvilket er attraktivt for Barca i disse tider. Lige nu lader det til, at Youssoufa Moukoko spiller sin kontrakt ud i Dortmund, da han selv har en drøm om at spille for Barca og med et transferfrit skifte forude ser det ud til, at brikkerne falder på plads.

Den tredje mulighed er selvfølgelig at han forlænger sin kontrakt i Dortmund og bliver i det tyske lidt endnu før han begiver sig ud i noget større. Der har ikke været meget tale omkring en kontraktforlængelse, da han allerede nu ser sig selv i en anden klub. Der er mange klubber efter ham, men ifølge tyske BILD og spanske AS, så er Youssoufa Moukokos eget håb at skifte til Barca til sommer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca håber Moukoko kommer til sommer

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder