Annonce


Annonce

Annonce

Barca inviterer til åben træning på Camp Nou

Nyheder - 20. december 2022




FC Barcelona følger traditionen og inviterer dermed klubbens fans til åben træning på Camp Nou den 2. januar. Her er der tale om årets første træning og som altid åbnes dørene for fansene, som kan komme til at se spillerne træne efterfulgt af en lille intern kamp.

Barca har i årevis inviteret klubbens fans til åben træning i startet af det nye år og denne gang er det ikke anderledes. Efter træningen plejer spillerne altid at besøge forskellige hospitaler i Barcelona for at uddele gaver til syge børn, men denne gang bliver det første gang at det sker i to år på grund af pandemien.

Her er målet at skabe lidt glæde i en svær tilstedeværelse for de indlagte børn, der for en stund får mulighed for at glemme deres sygdom og i stedet opleve et dejligt øjeblik med Barca-spillerne. Spillerne bliver delt op i grupper og sendt ud til forskellige hospitaler for at dække så stort et område som muligt.



Den åbne træning den 2. januar indledes klokken 11 og koster seks euro (44 kroner) mens FC Barcelona-medlemmer kan komme ind til den halve pris. Samtlige indtægter går ubeskåret til FC Barcelona Foundation Robots Projektet, som er bygget til at give indlagte børn en mulighed for en 'Barca-oplevelse' gennem robotter, lyd og video.

Disse hospitaler bliver besøgt
-Hospital Sant Joan de Déu
-Hospital Vall d’Hebron
-Hospital de Sant Pau
-Hospital de Barcelona
-Hospital de HM Nens de Barcelona
-Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (Can Ruti)
-Hospital Parc Taulí de Sabadell
-Cottolengo Padre Alegre
-Casa Ronald McDonald

Nyttig informationer
- Ingen adgang til stadion uden en gyldig billet
- Dørene åbnes klokken 10 og træningen starter klokken 11
- Billetter sættes til salg fra og med i dag for medlemmerne
- For ikke-medlemmer vil man kunne købe sine billetter fra i morgen
- Hele begivenheden vil blive livestreamet på Barca TV, klubbens officielle hjemmeside samt YouTube og Facebook Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca inviterer til åben træning på Camp Nou

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder