Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Laporta: Vil gerne have Messi tilbage

Transfermarked - 22. december 2022Laporta: Vil gerne have Messi tilbage

© Getty Images


FC Barcelona-præsident Joan Laporta talte i dag med Barca TV og her kom han også ind på Lionel Messi, der i øjeblikket bliver meldt tæt på at kunne forlænge sin kontrakt med PSG frem til sommeren 2024. Hvis han ikke forlænger kontrakten, så er han gratis at hente til sommer - men Laporta vil ikke skabe forventninger.

Mens Laporta talte om Messi under dagens interview slog han klokkeklart fast, at der ikke er grund til at skabe forventninger om et comeback. Han vil meget gerne se Messi tilbage i klubben igen, men som fan skal man ikke forvente noget.- Omkring Messi bør vi ikke skabe nogen forventninger. Messi spiller i PSG og har en kontrakt med PSG. Han har netop vundet VM og Barca-fansene var meget glade for det. Det, som jeg ikke ønsker er, at skabe forventninger, da det er meget svært, forklarede Laporta og fulgte op:

- For os er han historiens bedste spiller. Vi havde ham i Barca og jeg er sikker på, at hans hjerte banker for Barca. Han vil altid blive kædet sammen med Barca. Om han kommer som spiller eller ej, så spiller han i PSG i dag og jeg ville elske at se ham komme tilbage en dag.

Adskillige franske medier melder, at Messi og PSG har en mundligt aftale om at forlænge kontrakten, men intet er officielt endnu. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

11 min. Ousmane Dembélé har allerede givet sit '...
1 t. Der er kontakt mellem Joan Laporta og Li...
2 t. Lluís Flaquer: "For mig er kampagnen mod...
3 t. LIGE NU: Barca vil tilbyde Messi en kont...
3 t. En journalist fra Madrid, der er tæt på ...
4 t. Barca og Real Madrid var i gang med at f...
5 t. Ronald Koeman: "Det er korrekt, at jeg h...
6 t. Ronald Koeman: "Ja, jeg sagde farvel til...
8 t. Ronald Koeman: "Som træner har man altid...
10 t. Ronald Koeman: "I slutningen af den førs...

Ugens mest læste

Seneste nyheder