Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pedri: De Jong kan overtage for Busquets

Nyheder - 26. december 2022Pedri: De Jong kan overtage for Busquets

© Getty Images


Der er mange spørgsmål i Barca i disse dage forud for sommerens transfervindue. Sergio Busquets' kontrakt udløber til sommer men det forlyder, at han gerne vil afsted allerede til januar. Derudover mangler klubben at skære ned i løn hvilket utvivlsomt betyder noget rokade i truppen til sommer.

Barca har primært to spillere på transferlisten til at tage over for Busquets. Det er Martin Zubimendi og Ruben Neves. Xavi og hans stab er dog ikke overbevist om, at Neves kan tage over for Busquets og ser mere Zubimendi som den rette afløser - men han koster 60 millioner euro og det gør det meget svært for Barca.

Spørger man Pedri, så kan Frenkie de Jong sagtens være den rette afløser. Det fortæller han i et interview med avisen Sport, hvor han kommer ind på forskellige emner.

- Busquets er en nøglespiller. Jeg elsker at spille sammen med ham. Det lader til at folk ikke ser hvor vigtig han er, men når han ikke er på banen, så kan det ses og mærkes. Jeg håber, at han bliver i klubben.

- Hvis han ikke bliver, så ser jeg Frenkie de Jong med en masse kvalitet og vi har set, at han er god i den position for Holland. Jeg tror på, at han kunne være den rette afløser, fortæller Pedri. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

57 min. Jordi Alba: "Jeg kommer til at savne Xav...
3 t. Joan Laporta: "Alba har været så venlig,...
5 t. Joan Laporta: "Tak, Alba. Din afgang har...
7 t. Julian Araujo og Jordi Alba....
8 t. Ved Jordi Albas afskedsceremoni gik Demb...
9 t. Barca har ikke Ansu Fati med i planerne ...
10 t. Spilleragenten Pini Zahavi har tilbudt G...
11 t. Sæsonens La Liga-hold ifølge The Athleti...
12 t. Villarreal er ikke interesseret i at for...
12 t. Karim Benzema: "Min favorit modstander? ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder