Annonce


Annonce

Annonce

Roberto: Jeg får løn som en B-spiller

Transfermarked - 28. december 2022




Sergi Roberto fik forlænget sin kontrakt i sommers for denne sæson og nu er det igen på tale om klubben skal forlænge med ham eller ej. Spørgsmålet er først og fremmest om klubben kan hente en stærk højreback ind således man kan udfase Roberto helt, men økonomien er stram.

Selvom Benjamin Pavard og Thomas Meunier nævnes, så er det langt fra sikkert, at klubben kan hente en af dem til sommer. I mellem tiden fortæller Roberto, at der på nuværende tidspunkt ikke har været nogen forhandlinger omkring en potentiel forlængelse og desuden udtaler han, at hans løn slet ikke er i klasse med holdkammeraterne.

- Jeg modtager en meget lille løn. Som hvis jeg var en ung spiller på Barcas B-hold. Men jeg gør det med stolthed fordi, at jeg vil være her. Penge er ikke vigtig for mig, fortæller Sergi Roberto og følger desuden op:

- Jeg har ikke talt med klubben om en kontraktforlængelse, men min plan er at blive i Barca.

Sergi Roberto er altså klar til at forlænge sin kontrakt, men det kommer højst sandsynligt kun til at ske hvis klubben ikke formår at hente en højreback udefra. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Roberto: Jeg får løn som en B-spiller

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder