Annonce


Annonce

Annonce

Bekymringen for Lewandowskis karantæne stiger

La Liga - 30. december 2022
Der var gode nyheder i dag, da Robert Lewandowski fik grønt lys til at kunne spille med i morgendagens kamp mod Espanyol klokken 14. Det sker, da beslutningen omkring hans karantæne er blevet udskudt indtil der definitivt er en løsning. Hvornår den lander vides ikke.

For Barca er det godt at have Lewandowski til rådighed, men det må også give en vis bekymring i klubben, at man nu er usikker på hvornår kampene skal afsones. At han kan spille med i morgen og at beslutningen er udskudt er nemlig ikke en betydning for, at antallet af spilledages karantæne nedsættes.

Hvis det ender med, at Lewandowski skal afsone tre spilledages karantæne, så kan det give bagslag for Barca, at beslutningen for nu er udskudt og at han kan spille med i morgen. Det ventes næppe at tage flere uger, men der er sværere kampe på programmet end opgøret mod Espanyol i morgen og med en udskydelse af karantænen kan det i stedet gå udover en kamp, hvor man ikke havde forventet at skulle se bort fra polakken.

Indtil videre må man vente og se, hvordan situationen udfolder sig. For nu er det i hvert fald en kendsgerning, at han kan spille med mod Espanyol i morgen og så gælder det om at hente sejren og se frem mod den næste kamp, som er i Copa del Rey ude mod Intercity. Den kamp spilles på onsdag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bekymringen for Lewandowskis karantæne stiger

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder