Annonce


Annonce

Annonce

Xavi: Vi må acceptere Lewandowskis straf

La Liga - 5. januar 2023
Robert Lewandowski kommer ikke i spil for FC Barcelona i de næste tre ligakampe. Det er konklusionen ovenpå gårsdagens møde, hvor TAD besluttede sig for at opretholde længden af karantænen på tre dage. I går accepterede Xavi beslutningen.

Lewandowski fik to gange gult kort i opgøret mod Osasuna før VM og skulle egentlig kun have en enkelt spilledags karantæne, men som bekendt mente dommeren, at angriberens reaktion på vej ud af banen var en hentydning til dommeren og det betød, at Lewandowski fik tre spilledages karantæne.

- At Lewandowski er ude i tre kampe er et hårdt slag for os. Men vi bliver nødt til at acceptere det ligesom vi accepterede da de fortalte os, at han kunne spille med mod Espanyol, forklarede Xavi efter gårsdagens Copa del Rey-kamp mod Intercity.

Lewandowskis sag blev sat i bero inden opgøret mod Espanyol og derfor fik angriberen lov til at spille med. I går blev han hvilet mod Intercity og nu må han altså se til fra sidelinjen i de næste tre ligakampe mod Atletico Madrid, Getafe og Girona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi: Vi må acceptere Lewandowskis straf

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder