Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Joan Laporta svarer på alle transferrygterne

Nyheder - 5. januar 2023Joan Laporta svarer på alle transferrygterne

© Getty Images


Er Ousmane Dembélé til salg? Hvad med Frenkie de Jong? Hvad skal der ske med Sergio Busquets og kommer Bernardo Silva til Barca? Der er mange historier omkring FC Barcelona og hvad de har tænkt sig at gøre på transfermarkedet både her i januar og til sommer.

Til Cadena SER har Joan Laporta valgt at svare på en masse spørgsmål omkring transferhistorierne. Du kan læse alle præsidentens svar herunder.- Vi kommer ikke til at være aktive på transfermarkedet her i januar.

- Hvis alt går vel, så bliver Busquets sæsonen ud og så må vi tale om situationen til sommer.

- Frenkie de Jong er ikke til salg. Det samme er tilfældet med Ter Stegen. Vi er glade for dem. Ansu Fati er heller ikke til salg. Dembélé for 70 millioner euro? Dembélé er ikke til salg.

- Vi bliver nødt til at vente til juni med at registrere Araujo og Gavi (efter deres kontraktforlængelser). Vi skal også vente med at lukke kontraktforlængelsen af Alejandro Balde. Det går godt med Baldes kontraktforlængelse. Vi har et godt forhold med hans agent og han ønsker at fortsætte i klubben.

- Barcas medlemmer kan tage det helt roligt. Der er styr på klubbens økonomi. For at vi kan komme tilbage til 1:1-reglen, så skal vi indhente 26 millioner euro. Det skal vi på grund af vores Champions League-exit.- Bernardo Silva for 80 millioner euro? Nej. Det beløb betaler vi selvfølgelig ikke. Ruben Neves er en god spiller, men det kræver interne møder. Vi kigger på en erstatning for Busquets og vi har De Jong, men vi har brug for en anden spiller. Xavi skal beslutte sig sammen med Mateu Alemany og Jordi Cruyff.

- Hvis alt går vel, så er vi tilbage på Camp Nou november 2024 med 70% af kapaciteten åben for publikum. Næste sæson, når vi spiller på Montjuic, så ved vi, at indkomsten falder. Det må vi dække på en anden måde. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

14 min. Den første kontakt mellem Deco og De Jon...
1 t. Sergio Ramos: "Score mit første mål mod ...
3 t. Pablo Torre, som er udlejet til Girona, ...
4 t. FC Barcelona er på ingen måde bekymret f...
6 t. Victor Osimhen: "Da jeg var yngre var mi...
8 t. Der er primær usikkerhed omkring Joao Ca...
10 t. Gavi og Gündogan starter mod Sevilla. Al...
11 t. Robert Lewandowski starter mod Sevilla. ...
12 t. Mendilibar (Sevilla-træner): "Hvordan vi...
13 t. Juan Mirandas kontrakt hos Real Betis ud...

Ugens mest læste

Seneste nyheder