Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dembélé: Eiffeltårnet tiltrækker ikke

Transfermarked - 6. januar 2023Dembélé: Eiffeltårnet tiltrækker ikke

© Getty Images


Ousmane Dembélé har kontrakt med FC Barcelona frem til sommeren 2024. Det betyder, at han om et enkelt år kan forhandle uden om Barca, hvis ikke han forlænger sin kontrakt inden da. Klubben har gjort det klart, at man stadig satser og stoler på franskmanden og derfor gerne vil forlænge hans ophold.

Selv har han ikke travlt med noget som helst, men han slår fast, at han er glad for at være i FC Barcelona og at han nyder tilværelsen under Xavi. Hans plan er at forbedre sig og vinde titler med klubben. Derudover tiltrækker Eiffeltårnet ham ikke - han har ingen planer om at skifte til PSG.

- Jeg er glad i Barca og min plan er at fortsætte med at forbedre mig. Jeg forlængede for kun fire måneder siden og jeg har det godt i byen, forklarer han ifølge BarcaBold.dk.

- Om Eiffeltårnet tiltrækker mig? Nej. Jeg har det godt i Barca. Både i klubben og i mit privatliv. Jeg har været skadesfri siden Xavi kom. Jeg er glad for de måde, vi træner på, og hvad træneren ønsker af mig. Jeg har været glad siden Xavi kom til klubben, følger han op med at fortælle.

Dembélé er lige nu i gang med forberedelserne til søndagens kamp, hvor Barca på udebane møder Atletico Madrid. Her må Barca undvære Robert Lewandowski, som nu skal afsone tre kampens karantæne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

20 min. Der er kontakt mellem Joan Laporta og Li...
1 t. Lluís Flaquer: "For mig er kampagnen mod...
1 t. LIGE NU: Barca vil tilbyde Messi en kont...
2 t. En journalist fra Madrid, der er tæt på ...
3 t. Barca og Real Madrid var i gang med at f...
4 t. Ronald Koeman: "Det er korrekt, at jeg h...
5 t. Ronald Koeman: "Ja, jeg sagde farvel til...
7 t. Ronald Koeman: "Som træner har man altid...
9 t. Ronald Koeman: "I slutningen af den førs...
11 t. Ronald Koeman: "Alle de unge spillere so...

Ugens mest læste

Seneste nyheder