Annonce


Annonce

Annonce

Laporta: Super League går i luften i 2025

Super League - 6. januar 2023
Hvis man gik og troede, at Super League var færdig, så kan man godt tro om igen. Mens hele fodboldverdenen nærmest moste Super League til døde april sidste år på meget kort tid, så trak folket bag ærmerne op for at arbejde videre med idéen. Blandt folket bag Super League står Barcas præsident Joan Laporta.

Han har netop været inde hos Què t’hi Jugues og talt med Sique Rodríguez, hvor han bl.a. kunne fortælle, at hvis alt går efter planen, så er Super League kørende i 2025. Han forestiller sig også at det bliver uden engelske klubber til at starte med, men at Premier League senere får nogle klubber med.

- Jeg tror, at Super League er i stand til at gå i luften i 2025. En åben Super League, hvor der til at starte med ikke er engelske klubber. Men jeg tror, at Premier League løbende vil smelte sammen med Super League. At turneringen skal være 'åben' var ikke min idé, men det vil betyde, at klubber som f.eks. Barca vil kunne træde ind i turneringen, fortæller Laporta og følger op:- Real Madrid og Juventus accepterede også planen om Super League ligesom de øvrige klubber. Vi vil også gerne stadig have de engelske klubber involveret. Alt, vi beder om, er at Super League bliver styret af klubberne selv og jeg håber, at UEFA vil være en del af det og være med til møderne.

- Fordi, at billetten til Super League kommer igennem UEFA-turneringer og de øvrige nationale ligaer, så kræver det samarbejde. Og hvis alt går vel, så kan vi være kørende i 2025. Det kræver selvfølgelig at alt falder på plads inden.

- På sigt kan jeg se, at vi kan lave en turnering, der kan konkurrere med størrelsen af Premier League. Jeg tror ikke, at de engelske klubber til at starte med vil være involveret, men undervejs vil de dukke op i turneringen, fortæller Joan Laporta videre og deler dermed information omkring turneringen, som helt bestemt ikke er død. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Laporta: Super League går i luften i 2025

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder