Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Newcastle og Arsenal holder øje med Balde

Transfermarked - 8. januar 2023Newcastle og Arsenal holder øje med Balde

© Getty Images


Alejandro Balde har været et stort lyspunkt for FC Barcelona i denne sæson. Han ligner den naturlige erstatning for Jordi Alba, og derfor har klubben de seneste par måneder været i kontakt med spillerens agent om en kontraktforlængelse.

Den kontraktforlængelse kunne præsident Joan Laporta kommentere på for nyligt, da han satte svar på en masse transferrygterne. Svaret var, at kontrakten næsten er i hus, men at klubben bliver nødt til at vente med at lukke aftalen, da Araujo og Gavi allerede har forlænget, men deres kontrakter er ikke registreret. Det sker først til sommer. Af den grund holder Newcastle og Arsenal øje med Baldes situation, melder avisen Sport.

Der er ingen garanti for, at Barca kan forlænge Baldes kontrakt og der er heller ingen garanti for, at Balde vil vente til sommer. Hans ønske er at blive i klubben og derfor har han også bedt sin agent om at forhandle med klubben, men på grund af FFP og klubbens økonomi kan Laporta altså ikke skrive under på en aftale allerede nu. Det får naturligvis andre klubber til at røre på sig.

Både Newcastle og Arsenal står klar i kulissen skulle det ske, at Barca ikke får forlænget med Balde. Sandsynligheden for at han ikke forlænger er dog lille. Barca har gjort Baldes kontraktforlængelse til en prioritet og Balde er allerede blevet informeret om situationen. Han har kun fokus på at spille for Barca i denne sæson og til sommer må man få de sidste detaljer på plads.

Men han kommer næppe til at mange tilbud hvis han ikke får sin kontrakt forlænget. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Der er kontakt mellem Joan Laporta og Li...
1 t. Lluís Flaquer: "For mig er kampagnen mod...
1 t. LIGE NU: Barca vil tilbyde Messi en kont...
2 t. En journalist fra Madrid, der er tæt på ...
3 t. Barca og Real Madrid var i gang med at f...
4 t. Ronald Koeman: "Det er korrekt, at jeg h...
5 t. Ronald Koeman: "Ja, jeg sagde farvel til...
7 t. Ronald Koeman: "Som træner har man altid...
9 t. Ronald Koeman: "I slutningen af den førs...
11 t. Ronald Koeman: "Alle de unge spillere so...

Ugens mest læste

Seneste nyheder