Annonce


Annonce

Annonce

Irriteret Ceuta-træner: Xavis vej var lettere

Copa del Rey - 8. januar 2023
FC Barcelona trak i går AD Ceuta i Copa del Reys ottendedelsfinale og kort tid efter dukkede Xavi op til pressemøde hvor han fortalte, at han var glad for, at Barca endelig havde lidt held i en lodtrækning. Siden han kom til har Barca ofte trukket svære modstandere.

At Ceuta er den letteste modstander tilbage i Copa del Rey er utvivlsomt sandheden, men Ceutas cheftræner, José Juan Romero, bryder sig ikke om, at Xavi på den måde skulle gå ud og snakke ned om Ceuta. Nu har Romero selv været i medierne for at give Xavi et svar tilbage - og han får da også lige trykket på Xavis vej til trænerrollen i FC Barcelona.- For mig var Xavi ikke særlig heldig med den kommentar. Han kunne have sagt det på en anden måde. Hverken jeg eller klubben bryder os om det. Han siger, at han var heldig - måske er vi også heldige. Vi går ikke ind til kampen for at bytte trøjer; vi kommer til at gå efter det hele, fortæller Ceutas cheftræner og følger op:

- Når kampen er slut må vi se, hvem der var heldige. Måske ved han ikke, hvad det har kostet for de mindre hold at nå så langt. Han har haft en meget nemmere vej som træner. Jeg forsøger altid at respektere min modstander og jeg tillægger det meget værdi for de mindre rækker fordi jeg selv kommer derfra.

- Jeg er stor beundrer af Xavi som fodboldspiller. Han var en af de største der har været i Spanien, men han overraskede mig. Jeg kunne ikke lide hans kommentar. Kampen er selvfølgelig en jackpot for os. Jeg har stadig ubesvarede beskeder fordi, at jeg har modtaget så mange.

For Cueta er der ingen tvivl om, at det for mange nok bliver den største kamp i deres karriere at skulle spille mod FC Barcelona. Kampen afvikles her i januar og Ceutas træner vil helt sikkert bruge Intercitys gode kamp mod Barca som motivation til sine spillere når han skal sætte taktikken. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Irriteret Ceuta-træner: Xavis vej var lettere

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder