Annonce


Annonce

Annonce

Bedst i 5 år: Xavis Barca fortsætter

La Liga - 9. januar 2023




FC Barcelona hentede fuld gevinst da de gæstede Atletico Madrid i aftes. Det var en af de sværeste udekampe i sæsonen og holdet formåede at holde stand selvom det holdt hårdt til sidst. Efter kampen kunne Barca juble over, at de nu er tre point foran Real Madrid i tabellen og topper La Liga alene.

Sejren betyder, at Xavis tropper har hentet 41 point hjem ud af 48 mulige og det er faktisk det højeste antal point hentet ind efter 16 ligakampe. Det burde nok have været mere, da der har været kampe, hvor holdet godt kunne have hentet fuld gevinst - som mod Espanyol, hvor det kun blev til 1-1. Omvendt hentede man fuld gevinst ude mod Osasuna med en mand i undertal. Faktum er dog, at hverken Valverde eller Koeman i de seneste fem år har kunne hamle op med nutidens Barca.



Efter 16 ligakampe
18/19: Valverde - 34 point
19/20: Valverde - 35 point
20/21: Koeman - 28 point
21/22: Koeman og Xavi - 24 point
22/23: Xavi - 41 point

Det er altså Ernesto Valverde i sæsonen 2019/20, som kommer tættest på med 35 point, men det er trods alt hele to sejre fra at nå op på, hvad Xavis tropper har leveret i denne sæson hidtil. Nu handler det om at holde fast og fokus på, hvad der venter forude.

Barca har både den spanske Super Cup og Copa del Rey på programmet før der skal spilles La Liga igen og til februar gælder det kampene i Europa League mod Manchester United. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bedst i 5 år: Xavis Barca fortsætter

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder