Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Romano: Atletico Madrid har spurgt til Memphis

Transfermarked - 10. januar 2023Romano: Atletico Madrid har spurgt til Memphis

© Getty Images


Memphis Depay har længe været i en uheldig situation i FC Barcelona. Xavi har ikke set hollænderens vej og bruger stort set alle øvrige angribere foran ham. Der har længe været historier om, at Memphis kunne forlade klubben her i januar eller til sommer - og inden længe ventes der at komme et gennembrud.

Fabrizio Romano meldes således, at Atletico Madrid har udset sig Memphis Depay som erstatning for Joao Felix, der tager til Chelsea på en lejeaftale. Romano melder desuden, at der er planlagt et møde denne uge, hvor det første bud vil komme på bordet. Det er endnu uvist om der er tale om et køb af hollænderen eller en lejeaftale.Memphis Depay har kontraktudløb i FC Barcelona til sommer, så hvis en klub vælger at købe ham nu, så er han billig. Til gengæld kan han skifte gratis til sommer, men Atletico Madrid kan ikke vente til sommer med at dække tabet af Joao Felix ind og derfor har de taget kontakt til Barca.

Fabrizio Romano melder desuden, at Memphis Depay blot er én af mulighederne på Atletico Madrids liste i deres jagt på at erstatte Joao Felix, så en handel er på ingen måde tæt på endnu. Men efter denne uges møde kommer der flere informationer på bordet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

22 min. Jordi Alba: "Jeg kommer til at savne Xav...
3 t. Joan Laporta: "Alba har været så venlig,...
5 t. Joan Laporta: "Tak, Alba. Din afgang har...
7 t. Julian Araujo og Jordi Alba....
8 t. Ved Jordi Albas afskedsceremoni gik Demb...
9 t. Barca har ikke Ansu Fati med i planerne ...
10 t. Spilleragenten Pini Zahavi har tilbudt G...
11 t. Sæsonens La Liga-hold ifølge The Athleti...
12 t. Villarreal er ikke interesseret i at for...
12 t. Karim Benzema: "Min favorit modstander? ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder