Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Ferran Torres får to kampes karantæne

La Liga - 11. januar 2023




Ferran Torres og Savic er begge blevet idømt to kampes karantæne for det røde kort, som de fik i opgøret mellem FC Barcelona og Atletico Madrid. I overtiden gik de to spillere til hinanden mens bolden længe var væk, og dommeren takserede situationen til et rødt kort til begge spillere. Nu er straffen landet.

Ferran Torres måtte skuffende se til mens Ansu Fati og Dembélé var de eneste angribere til at starte mod Atletico Madrid. Xavi valgte fire midtbanespillere så Gavi og Pedri kunne skiftes med at gå længere frem i banen og først efter en time kom Ferran Torres på banen. Men han måtte forlade banen igen før dommeren havde blæst i fløjten for sidste gang.



Inde i dommerens tillægstid gik han nemlig i brydekamp med Atletico Madrids Savic og dommeren valgte at udvise dem begge på stedet. I sin rapport skrev dommeren, at Ferran Torres fik rødt kort for at rive Savic i håret mens Savic blev udvist for at holde Ferran Torres om nakken med 'overdreven kraft'. I dag er det så bekræftet, at begge er ude i to kampe med karantæne.

Det betyder, at Ferran Torres nu er ude af kampene mod Getafe og Girona - præcis som Robert Lewandowski. Xavi var ikke en glad mand, da han så Ferran Torres modtage det røde kort, da man i forvejen mangler Lewandowski til de næste to ligakampe. Nu er det næsten givet, at Dembélé, Ansu Fati og Raphinha starter inde i de kommende to kampe, da Memphis Depay i øjeblikket er et tema for netop Atletico Madrid, der vil erstatte Joao Felix med Barcas hollænder. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Ferran Torres får to kampes karantæne

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder