Annonce


Annonce

Annonce

Espanyols Lewandowski-klage er blevet afvist

La Liga - 11. januar 2023
Når FC Barcelona møder Espanyol er der typisk set meget larm inde på banen. Men denne gang var der også støj uden for banen, da FC Barcelona pludselig fik lov til at benytte sig af Robert Lewandowski, som ellers var blevet tildelt en karantæne på tre kampe for sin udvisning imod Osasuna i opgøret inden VM.

Barca appellerede det røde kort inden kampen mod Espanyol blev sagen sat i bero således at Lewandowski kunne spille med mod Espanyol. Det var Espanyol ikke glade for og de sendte straks en pressemeddelelse ud for at vise deres bekymring for udviklingen af situationen, da Lewandowski egentlig fik to gule kort og dermed ville han under alle omstændigheder sidde ude i mindst én kamp.Efter kampen valgte Espanyol så at indsende en formel klage hvor de gjorde det klart, at FC Barcelona benyttede sig af en ulovlig spiller, da Robert Lewandowski skulle have afsonet karantæne. Nu har det spanske fodboldforbunds dommerkomitée behandlet sagen og her er Espanyols klage blevet afvist. Espanyol har nu 10 dage til at appellere - hvilket det forventes, at de gør. Espanyol krævede, at kampen blev spillet om eller at de blev tildelt sejren.

Robert Lewandowski var ikke skarp i opgøret mod Espanyol og kom aldrig på måltavlen. Til gengæld accepterede Barca efterfølgende, at Lewandowski skulle afsone tre kampes karantæne og den første kom imod Atletico Madrid i søndags og de næste to bliver mod Getafe og Girona, hvor Ferran Torres desuden også er ude efter at han i dag blev straffet med to kampes karantæne for sin brydekamp med Stefan Savic i kampen mod Atletico Madrid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Espanyols Lewandowski-klage er blevet afvist

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder