Annonce


Annonce

Annonce

Romero: Barca vil hente Aubameyang tilbage

Transfermarked - 11. januar 2023




Pierre-Emerick Aubameyang fik ikke lang tid i FC Barcelona, da klubben den 2. februar 2022 annoncerede hans ankomst fra Arsenal. Den 2. september 2022 kunne Chelsea bekræfte, at de havde fået fingrene i angriberens underskrift og dermed var han allerede fortid i FC Barcelona, selvom hans kontrakt egentlig løb til 2025.

Aubameyang vandt hurtigt mange Barca-hjerter, men nu forlyder det, at der er en potentiel mulighed for at klubben kan hente ham tilbage. Aubameyang er ikke glad i Chelsea og har igennem sin agent informeret Barca om, at han vil gøre alt for at komme tilbage. Barca selv er også interesseret, skriver journalisterne Gerard Romero og Javi Miguel i disse timer.



Ifølge Javi Miguel har Xavi personligt bedt Aubameyang om at have is i maven og forholde sig rolig. Desuden fortæller Romero, at Barca har forhørt sig hos La Liga om muligheden for at hente Aubameyang tilbage. Her skulle beskeden være, at klubben skal sælge mindst én spiller for at gøre plads til angriberen. Og her kommer Memphis Depay ind i billedet.

Atletico Madrid har ifølge Fabrizio Romano planlagt et møde med FC Barcelona i denne uge for at tale om Memphis Depay og muligheden for at hente ham her i januar. Memphis kan således bane vejen for Aubameyangs comeback til klubben, men på nuværende tidspunkt er der intet konkret i begge situationer. Der ventes at komme en udvikling inden længe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Romero: Barca vil hente Aubameyang tilbage

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder