Annonce


Annonce

Annonce

Xavi: Ronaldo kommer til at gøre en forskel

Nyheder - 11. januar 2023




Det kom som en bombe, da Cristiano Ronaldo i december valgte at stille op til er interview med Piers Morgan, hvor han ikke holdt tilbage med kritikken omkring Manchester United og klubbens cheftræner Erik Ten Hag. Efterfølgende var Ronaldo fortid i Manchester United og han er siden skiftet til Al Nassr.

Ronaldos skifte til Al Nassr er blevet mødt med enorm kritik, da han for syv år siden var ude og snakke ned om Xavi, som selv var i Qatar. Det interview med Ronaldo blev heftigt delt på sociale medier efter Ronaldos skifte, men Xavi har ikke behov for at sige noget negativt om Ronaldos skifte. I dag blev Xavi nemlig spurgt ind til Ronaldos skifte til Saudi Arabien og Al Nassr.



- Den saudi arabiske liga er konkurrencedygtig. Jeg har selv været oppe imod flere af deres hold da jeg trænede Al Sadd. Ronaldo har skrevet under med en af de bedste klubber i Saudi Arabien og han er stadig en konkurrencestærk spiller. Han kommer til at gøre en forskel, lød det fra Xavi på dagens pressemøde, som egentlig omhandlede morgendagens semifinale i den spanske Super Cup mod Real Betis - som spilles i Saudi Arabien.

I aften skal Real Madrid møde Valencia i den første semifinale i den spanske Super Cup og vinderen går til finalen, hvor enten Barca eller Real Betis mødes. Barcas kamp mod andalusierne afvikles i morgen aften klokken 20. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi: Ronaldo kommer til at gøre en forskel

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder