Annonce


Annonce

Annonce

Xavi: Derfor blev Dembélé og De Jong skiftet ud

Spansk Supercup - 13. januar 2023
Ousmane Dembélé og Frenkie de Jong startede på banen i aftes, da FC Barcelona mødte Real Betis i den spanske Super Cup semifinale. Dembélé var blandt de spillere, som fik de største roser for sin første halvleg, men Barca-fans generelt set bare er glade for at se De Jong spille på den defensive midtbane i disse dage.

I anden halvleg blev begge spillere dog skiftet ud til stor forvirring for klubbens fans, da specielt Dembélé havde gang i en fin kamp og er en af de spillere, som kan skabe noget ud af ingenting. Efter opgøret gav Xavi en forklaring på sine ændringer - inklusiv en kommentar om Ansu Fati.- De Jong og Dembélé blev skiftet ud på grund af ubehag. Jeg tror ikke, at de er skadet. Vi må se på søndag. Jeg erkender, at jeg skulle have skiftet Ansu Fati ind tidligere, det var min fejl. Han er i god form og jeg er glad for ham, forklarede Xavi efter kampen mod Real Betis.

Barca spillede en god første halvleg, de fik presset Betis tilbage i banen, dominerede og fik tilmed scoret et mål. Men i anden halvleg var det et helt andet udtryk, som Barca kom ud med og det udnyttede Betis til at presse catalanerne. Det var Xavi ikke tilfreds med.

- Vi bliver nødt til at være selvkritiske. Anden halvleg var dårlig og det er ikke den vej, vi skal. Holdet viste to ansigter mod Betis; en fremragende første halvleg og en dårlig anden halvleg. Vi havde to mål. At spille os i finalen hvilket vi gjorde. Og det andet mål var at spille en god kamp og dræb den hurtigt, hvilket vi ikke gjorde.

Barca formåede dog at gå i finalen efter 120 hårde minutter og en omgang straffesparkskonkurrence. Finalen afvikles søndag aften mod Real Madrid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi: Derfor blev Dembélé og De Jong skiftet ud

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder