Annonce


Annonce

Annonce

Pedri: Ter Stegen fortjener Man of the Match

Spansk Supercup - 13. januar 2023
Pedri spillede hele kampen, da FC Barcelona i aftes sikrede sig billetten videre til Super Cup finalen. Efter kampen kunne Pedri glæde sig over, at han var blevet udnævnt som den officielle Man of the Match, men selv mener han ikke, at han fortjente den.

Marc-André ter Stegen havde adskillige gode redninger i løbet af kampen og endte med at snuppe helterollen, da han pillede to straffespark og på den måde sikrede sejren selvom det var Pedri, som sparkede den sidste bold i nettet der endegyldigt lukkede og slukkede. Efter kampen udtalte Pedri følgende:- Ter Stegen fortjener Man of the Match mere end jeg gør. Forhåbentligt kan vi på søndag vinde den første titel under Xavi. Hver gang, at vi kommer foran 1-0, så er det som om at vi ubevidst tænker, at kampen er slut. Vi bliver nødt til at snakke om det.

- Vi fejrede finalepladsen mere end Real Madrid gjorde det? Jeg er ligeglad. Vi har fokus på os selv. Vi vil vinde denne titel og alle titler, som vi spiller om.

Pedri og holdkammeraterne har nu kun fredag, lørdag og en del af søndagen til at komme sig ovenpå de hårde 120 minutter før de står på banen igen mod Real Madrid - denne gang i finalen, hvor der er en titel på spil. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Pedri: Ter Stegen fortjener Man of the Match

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder