Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dembélé og De Jong bliver klar til finalen

Spansk Supercup - 14. januar 2023Dembélé og De Jong bliver klar til finalen

© Getty Images


Da FC Barcelona mødte Real Betis i semifinalen af den spanske Super Cup i Saudi Arabien formåede Xavi at få mange til at kigge forbavsende til, da Ousmane Dembélé pludselig blev erstattet af Ferran Torres efter en time. Det viste sig dog at der var en god grund.

På samme tid blev Frenkie de Jong pillet ud så Sergio Busquets kunne komme ind til sin kamp nummer 700 for klubben, men i begge tilfælde var der tale om ikke at løbe en risiko. Xavi forklarede efter opgøret, at både Dembélé og De Jong følte ubehag under kampen og derfor valgte Xavi ikke at løbe nogen risiko og tog dem begge ud.

Efter kampen sagde Xavi, at han ikke vidste om der var tale om en skade eller om de bliver klar til søndagens finale. Men efter træningen fredag kan flere medier fortælle, at begge spillere er klar til finalen og at de heldigvis ikke har pådraget sig nogen skade. Var det tilfælde, så havde klubben typisk set meldt noget ud i går, men op mod en finalen kan det ikke udelukkes, at de venter til sidste øjeblik med at melde noget ud skulle der være tale om en skade.

Lige nu ser det dog ud til, at Xavi har alle mand til rådighed til morgendagens finalen i den spanske Super Cup mod Real Madrid. Kampen spilles klokken 20 og kan ikke ses på dansk tv, men du kan læse et fyldigt referat af kampen her på BarcelonaFC.dk efter slutfløjt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

33 min. Lluís Flaquer: "For mig er kampagnen mod...
1 t. LIGE NU: Barca vil tilbyde Messi en kont...
1 t. En journalist fra Madrid, der er tæt på ...
2 t. Barca og Real Madrid var i gang med at f...
3 t. Ronald Koeman: "Det er korrekt, at jeg h...
4 t. Ronald Koeman: "Ja, jeg sagde farvel til...
6 t. Ronald Koeman: "Som træner har man altid...
8 t. Ronald Koeman: "I slutningen af den førs...
10 t. Ronald Koeman: "Alle de unge spillere so...
11 t. Ronald Koeman: "Laporta fortalte mig, at...

Ugens mest læste

Seneste nyheder