Annonce


Annonce

Annonce

Dembélé og De Jong bliver klar til finalen

Spansk Supercup - 14. januar 2023
Da FC Barcelona mødte Real Betis i semifinalen af den spanske Super Cup i Saudi Arabien formåede Xavi at få mange til at kigge forbavsende til, da Ousmane Dembélé pludselig blev erstattet af Ferran Torres efter en time. Det viste sig dog at der var en god grund.

På samme tid blev Frenkie de Jong pillet ud så Sergio Busquets kunne komme ind til sin kamp nummer 700 for klubben, men i begge tilfælde var der tale om ikke at løbe en risiko. Xavi forklarede efter opgøret, at både Dembélé og De Jong følte ubehag under kampen og derfor valgte Xavi ikke at løbe nogen risiko og tog dem begge ud.

Efter kampen sagde Xavi, at han ikke vidste om der var tale om en skade eller om de bliver klar til søndagens finale. Men efter træningen fredag kan flere medier fortælle, at begge spillere er klar til finalen og at de heldigvis ikke har pådraget sig nogen skade. Var det tilfælde, så havde klubben typisk set meldt noget ud i går, men op mod en finalen kan det ikke udelukkes, at de venter til sidste øjeblik med at melde noget ud skulle der være tale om en skade.

Lige nu ser det dog ud til, at Xavi har alle mand til rådighed til morgendagens finalen i den spanske Super Cup mod Real Madrid. Kampen spilles klokken 20 og kan ikke ses på dansk tv, men du kan læse et fyldigt referat af kampen her på BarcelonaFC.dk efter slutfløjt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dembélé og De Jong bliver klar til finalen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder