Annonce


Annonce

Annonce

Her er dommeren til El Clásico-finalen

El Clasico - 14. januar 2023




El Clásico spilles i morgen. Det er kendsgerningen efter at FC Barcelona slog Real Betis ud af Super Cuppen mens Real Madrid slog Valencia ud. Ens for begge kampe var, at der skulle forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence til for at finde en vinder.

Kort tid efter at Barca havde slået Real Betis ud blev det offentliggjort hvem der kommer til at passe fløjten til finalen. Det bliver Ricardo De Burgos Bengoechea. Han bliver assisteret af Roberto Diaz Perez og Jon Nunez Fernandez på sidelinjen mens fjerdedommer bliver Alejandro Muniz Ruiz. Ude i VAR-rummet sidder Jose Luis Gonzalez Gonzalez med Santiago Jaime Latre og Juan Luis Pulido.

Kigger man på kampens hoveddommer, så har han i denne sæson hidtil dømt to Barca-kampe. Det var sejren på Mestalla mod Valencia og sejren på Camp Nou mod Valladolid. Derudover har han endnu til gode at dømme Real Madrid, så i morgen bliver hans første kamp med Real Madrid på banen i denne sæson.

Dommeren, som er fra Baskerlandet, har uddelt 42 kort og fem røde kort i ni kampe i La Liga i denne sæson. Det svarer til 5,2 kort pr. kamp, så han er altså ikke bange for at hive kortet frem fra lommen - til gengæld er han ikke just en Mateu Lahoz. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Her er dommeren til El Clásico-finalen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder