Annonce


Annonce

Annonce

Busquets: Jeg har ikke truffet en beslutning

Transfermarked - 15. januar 2023
Sergio Busquets er lige nu i gang med sin sidste sæson i FC Barcelona. Midtbanespillerens kontrakt udløber til sommer og dermed ser det ud til at slutte efter 15 sæsonen på førsteholdet. Men han har et tilbud om at forlænge sin kontrakt med endnu en sæson. I går kunne han dog fortælle, at han ikke har truffet en beslutning endnu.

Xavi ønsker, at Busquets bliver i Barca i endnu en sæson mens Busquets egentlig havde planlagt, at han ville lade sin kontrakt udløbe i 2023 og skifte til Inter Miami i MLS. Men indtil videre har Busquets ikke truffet nogen beslutning og ifølge spanske kilder har Barca informeret Busquets om, at de meget gerne vil have besked senest til februar så klubben kan forberede sig bedst muligt til sommerens transfervindue.Klubben er godt i gang med at finde en erstatning for Busquets, men der er intern tvivl omkring hvem man skal gå efter. Xavi ser Martin Zubimendi som den perfekte afløser, men han koster altså 60 millioner euro. Den sportslige ledelse peger på Ruben Neves, som Xavi ikke engang ser som defensiv midtbanespiller. Derudover har man også muligheden for at spille Frenkie de Jong fast på positionen, men det ser overhovedet ikke ud til, at det er et tema i Xavis planlæning.

- Der er intet nyt. Jeg har ikke besluttet mig endnu. Jeg er fokuseret på finalen, som er meget vigtig for os. Jeg ved ingenting lige nu - og hvis jeg vidste det, så ville jeg ikke sige det på et pressemøde. Der er ingen grund til at spørge mig mere. Jeg siger ingenting.

- Jeg vil altid sætte holdet og et trofæ over en personlig beslutning, kom det fra Busquets på pressemødet i går, hvor han altså slog fast, at han slet ikke gider at tale om sin egen fremtid nu hvor der er et trofæ på højkant. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Busquets: Jeg har ikke truffet en beslutning

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder