Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Barca og Inter i to byttehandler

Transfermarked - 16. januar 2023
I løbet af den seneste uge har det forlydt, at Barca lytter på tilbud på Memphis Depay. Med i puljen er Franck Kessié nu også kommet og mandag skriver avisen Sport, at FC Barcelona og Inter arbejder på at gennemføre to byttehandler. Atletico Madrid er altså ude af billedet for nu.

Egentlig afviste Barca at handle med Atletico Madrid, da de ikke ville have en spiller i bytte for Memphis - de ville kun have penge, medmindre at Atletico Madrid kunne sende Carrasco til Barca. Det gik ikke og derfor er Barca nu angiveligt i kontakt med Inter om at bytte Memphis Depay for Joaquin Correa mens Franck Kessié skal indgå i en byttehandel, som sender Brozovic til Camp Nou.Det forlyder hos Jijantes, at forhandlingerne er avancerede og at der inden længe bliver meldt noget ud, men underskrevet er det dog ikke endnu. Memphis Depay havde ellers et ønske om at blive i Spanien, men det ser ud til, at han skal et smut til Italien. Franck Kessié har en fortid i AC Milan, så det bliver næppe velset hvis han siger ja til Inters tilbud.

Memphis Depay har ikke spillet meget under Xavi og træneren har aldrig haft en stor plan for hollænderen. Selv i tider, hvor Memphis kunne blive skiftet ind har Xavi valgt anderledes og derfor vil det være sundt for Memphis finde en vej ud.

Hollænderen var på vej ud i sommers, men endte med at blive i Barca og kæmpe for sin plads på holdet. Et halvt år senere må han dog erkende, at han ikke har trænerens tillid og nu ser det ud til, at hans fremtid snart er på plads. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Barca og Inter i to byttehandler

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder