Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Peña- og Balde-forlængelser er på plads

Nyheder - 18. januar 2023Avis: Peña- og Balde-forlængelser er på plads

© Getty Images


Joan Laporta kunne for nyligt slå fast, at han forventer, at kontraktforlængelserne med Iñaki Peña og Alejandro Balde snart er på plads og nu følger avisen Sport op med informationen, at der kun mangler meget få detaljer før det hele er endegyldigt.

Barca er slet ikke i tvivl om, at Balde og Peña skal være en del af fremtidens hold. Mens Balde allerede nu har vist stor styrke og er den første spiller til at give Jordi Alba hård konkurrence, så har Peña noget længere vej endnu, da Ter Stegen fortsat viser høj klasse mellem stængerne.

Ikke desto mindre er Peña klar til at tegne en ny kontrakt med klubben og håbe på, at muligheden tilsmiler ham inden længe. Han bliver 24 år til marts, så ved at forlænge med Barca viser han stor lyst til at blive i klubben til trods for at det på ingen måde ser ud til, at Ter Stegen stopper lige om lidt.

Mens Alejandro Baldes kontraktforlængelse nok først bliver offentliggjort om nogle uger, så kan det ske, at Peñas kontraktforlængelse allerede bliver offentliggjort i denne uge eller næste uge. I hvert fald er det hele stort set på plads. Det er kun formaliteter, som mangler på nuværende tidspunkt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

52 min. Ronald Koeman: "Når en præsident tvivler...
1 t. Vitor Roque vil til Barca, men hans fami...
3 t. Barcas lægehold er overraskede over hvor...
3 t. Gabriel Sans: “Selvfølgelig venter Messi...
3 t. LIGE NU: Messi venter på at Barca finder...
4 t. Ronald Araujo ventes at sidde ude mod El...
5 t. Robert Lewandowski....
6 t. Xavi og hans stab er bekymrede for holde...
7 t. LIGE NU: Tottenham og Barca er i avancer...
8 t. Arsenal har kig på Eric Garcia og vil fo...

Ugens mest læste

Seneste nyheder