Annonce


Annonce

Annonce

Vrede i Barca: Memphis udeblev fra træning

Transfermarked - 18. januar 2023
Memphis Depays fremtid har stået uklar i nogen tid efterhånden, men i dag lader det til, at der er ved at komme styr på, hvor han fremover skal spille. Ifølge den pålidelige Fabrizio Romano, så er Barca og Atletico Madrid blevet enig om en pris på 3 millioner euro.

Egentlig ville Barca have 6-7 millioner euro eller Yannick Carrasco i bytte for Memphis, men det ser ud til at ende med at Atletico Madrid blot betaler 3 millioner euro. I forbindelse med hele situationen valgte Memphis at droppe dagens træning - helt uden at informere klubben. Og det har skabt vrede.Normalt når en spiller er i forhandling med en anden klub, så får man tilladelse til at hoppe over træningen for at få styr på sin fremtid - men det kræver en anmodning. I dag valgte Memphis dog slet ikke at anmode om at få fri. Han dukkede simpelthen bare ikke op. De spanske aviser er splittede omkring, hvad Barca har tænkt sig at gøre.

På den ene side rapporteres det, at Memphis naturligvis skal have en bøde for ikke at dukke op. På den anden side skrives det, at Barca ikke har tænkt sig at gøre noget, da man får 3 millioner euro for ham og kan spare hans løn væk inden længe. En ting er dog sikkert: Memphis' tid i Barca skal ikke gøres op til denne dag alene.

Memphis har været et eksempel i truppen, en humørspreder og har altid opført sig eksemplarisk og professionelt. Det er først nu, hvor han føler, at klubben tvinger ham ud, at han giver modstand - omend man kan diskutere hans metode. Det til trods ser det ud til, at han inden længe kan skifte til Atletico Madrid hvilket var hans ønske da de kom på banen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Vrede i Barca: Memphis udeblev fra træning

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder