Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Memphis Depay til Atletico Madrid

Transfermarked - 20. januar 2023




Så er handlen gennemført. Det har stået på i noget tid, men i dag kan FC Barcelona og Atletico Madrid begge bekræfte, at Memphis Depay skifter til den madrilenske klub og dermed har hollænderen endelig fået styr på sin fremtid.

- FC Barcelona og Atletico Madrid er blev enig om transferen af Memphis Depay for 3 millioner euro plus én million euro i variabler. Aftalen inkluderer desuden forkøbsret - men ikke en obligatorisk købsoption - på Yannick Carrasco, skriver FC Barcelona på sin hjemmeside og følger op med at takke Memphis Depay for hans tid i klubben.



Ifølge Xavi bad Memphis Depay om at skifte klub her i januar og Xavi kunne i går udtale, at klubben har valgt at respektere spillerens ønske. Det var da også derfor, at Memphis i går morges blev spottet i El Prat lufthavn på vej til Madrid. I går skrev han under på sin Atletico Madrid-kontrakt og fik trænet med sine nye holdkammerater.

28-årige Memphis Depay nåede at spille med i 42 kampe og scorede 14 mål. I sommers var han tæt på et skifte til Juventus, men i 11. time brød handlen sammen og i stedet satsede hollænderen på at trumfe igennem i Barca, men med Xavi ved styret har der ikke været meget spilletid til angriberen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Memphis Depay til Atletico Madrid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder