Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Sådan starter Barca mod Ceuta

Copa del Rey - 19. januar 2023




Der venter en kompliceret kamp for Barca i aften når de spiller om en plads i Copa del Reys kvartfinale mod AD Ceuta. På forhånd er Barca kæmpe-favoritter, men pokalturneringen har det med at byde på overraskelser og det skal Barca undgå.

Xavi har udtaget mange af sine største kanoner med undtagelse af få og derfor bliver det en stærk opstilling, som cheftræneren sender på banen. Avisen Sport tror på, at Iñaki Peña får genvalg i målet mens Hector Bellerin og Jordi Alba dækker kanterne med spilletid til Eric Garcia i midterforsvaret ved siden af Marcos Alonso.



På midtbanen kommer Pablo Torre ind sammen med Franck Kessié og Sergi Roberto. Oppe i angrebet må det blive til spilletid for Robert Lewandowski, der alligevel har karantæne i de kommende to ligakampe hvorfor han skal have brændt noget krudt af. På kanterne kan Ferran Torres og Ansu Fati se frem til spilletid.

FC Barcelonas forventede startopstilling
Iñaki Peña, Bellerin, Garcia, Alonso, Alba, Kessié, Roberto, Torre, F. Torres, Lewandowski og Ansu Fati

Der er kick off klokken 20 i aften. Kampen kan ikke ses på danske kanaler, men du kan læse et fyldigt referat af kampen her på BarcelonaFC.dk efter slutfløjt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Sådan starter Barca mod Ceuta

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder