Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dani Alves er i fængsel: Her er alt om sagen

Nyheder - 21. januar 2023Dani Alves er i fængsel: Her er alt om sagen

© Getty Images


Historien om Dani Alves inde på fodboldbanen har været legendarisk og kan nærmest ikke sammenlignes med nogen. Alves er den spiller, som rent officielt, der har vundet flest titler nogensinde, men i disse dage går han igennem en trist periode, hvilket betød, at han i går blev kørt i fængsel.

I aftes blev det vedtaget, at Alves skulle varetægtsfængsles uden mulighed for kaution mens hans sag kører. Sagen er en lille måned gammel, da han den 30. december angiveligt slog og voldtog en kvinde på en natklub i Barcelona. Han har efterfølgende udtalt, at han slet ikke kender kvinden og ikke har været i nærheden af hende, men i går tog sagen en drejning.Adskillige journalister var dukket op ved retten i går, da Dani Alves skulle give sin forklaring. Han blev straks varetægtsfængslet og sidder derfor i fængsel i disse timer. Det gør han da dommeren i sagen mener, at Alves kan finde på at forlade Spanien og rejse hjem til Brasilien, som ikke har nogen udleveringsaftale med Spanien.

Skulle det vise sig, at Dani Alves bliver kendt skyldig i sagen, så ligger straffen typisk på mellem 4-10 år alt efter hvor voldsomt dommeren mener det har været. I samme ombæring, som Alves blev kørt i fængsel, valgte hans klub, mexicanske Pumas, at ophæve hans kontrakt med øjebliklig virkning.

- Jeg vil gerne afvise det. Jeg elsker at danse, men jeg var aldrig tæt på den kvinde. Jeg beklager, men jeg kender slet ikke den kvinde. Jeg ved ikke hvem hun er. Jeg bryder mig ikke om at gå andre på eller gå tæt på. Hun er kun ude på at såre min familie og jeg, forklarede Dani Alves for to uger siden. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

21 min. Barca ved, at det ville være lettere at ...
2 t. Gerard Piqué: "Mit 2022 hold? Courtois, ...
3 t. Hvis det ender med at Hector Bellerin fo...
4 t. Real Madrid spiller 0-0 hjemme mod Real ...
4 t. Det 'positive' omkring Ousmane Dembélés ...
5 t. Sporting Lissabon forbereder et bud på H...
6 t. Marçal Lorente har udgivet en artikel om...
7 t. Ousmane Dembélé er ude i 6 uger. Barca v...
8 t. Las Palmas modtager 5 millioner euro fra...
9 t. Med Ousmane Dembélé ude i hele februar e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder