Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

AC Milan vil ikke udløse Dests købsoption

Transfermarked - 21. januar 2023AC Milan vil ikke udløse Dests købsoption

© Getty Images


22-årige Sergino Dest havde svært ved at slå sig fast i FC Barcelona og blev udlejet til AC Milan den 1. september 2022. Aftalen lyder på et lejeophold i hele denne sæson og derudover har italienerne fået en købsoption på 20 millioner euro, som ikke er obligatorisk.

Dest har siden skiftet spillet 13 kampe for milaneserne, men han har ikke imponeret særlig meget og derfor har AC Milan lige nu svært ved at planlægge fremtiden med amerikaneren i truppen. Det forlyder således i italienske medier, at AC Milan ikke har tænkt sig at udløse købsoptionen medmindre Dest viser sig helt anderledes frem her i det nye år.

Barca hentede højrebacken i Ajax og han fik lov til at spille med i to sæsoner før han blev udlejet. De to sæsoner bød på 72 kampe, men overbevisende var han altså ikke hvorfor klubben endte med at udleje ham. Det kan dog ske at Barca til sommer kommer på uventet arbejdet hvis AC Milan vælger at sende backen retur.

Barca har ingen planer med Dest og derfor skal de finde en ny klub til ham. Med sine kun 22 år er der rigeligt af fodboldfremtid i ham, men Barca vil helt sikkert forsøge at sælge ham til sommer hvis ikke AC Milan køber ham fri. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Barca ved, at det ville være lettere at ...
2 t. Gerard Piqué: "Mit 2022 hold? Courtois, ...
3 t. Hvis det ender med at Hector Bellerin fo...
4 t. Real Madrid spiller 0-0 hjemme mod Real ...
4 t. Det 'positive' omkring Ousmane Dembélés ...
5 t. Sporting Lissabon forbereder et bud på H...
6 t. Marçal Lorente har udgivet en artikel om...
7 t. Ousmane Dembélé er ude i 6 uger. Barca v...
8 t. Las Palmas modtager 5 millioner euro fra...
9 t. Med Ousmane Dembélé ude i hele februar e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder