Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Memphis Depay fik lyndebut for Atletico

Nyheder - 22. januar 2023Memphis Depay fik lyndebut for Atletico

© Getty Images


Memphis Depays skifte fra FC Barcelona til Atletico Madrid gik lynhurtig. Madrilenerne henvendte sig til hollænderen, som gav besked til Xavi og inden for ganske kort tid var de to klubber blevet enig om en pris på tre millioner euro og så gik skiftet ellers igennem.

Da klubberne var blevet enig fløj Memphis til Madrid for at skrive under på sin nye kontrakt og træne med sine nye holdkammerater og dagen efter blev handlen offentliggjort. Dermed var Memphis Depay klar til at spille for Atletico Madrid og de første minutter fik han i går, da Atletico hjemme på Wanda Metropolitano tog imod Valladolid.

Her var der ingen tvivl om udfaldet, da Morata, Griezmann og Hermoso alle kom på tavlen inden der var spillet en halv time og så var kampen sådan set lukket. Med et kvarter igen følte Diego Simeone sig overbevist om, at Memphis skulle have debut og han erstattede derfor Morata.

På grund af salget af Memphis har Barca et ønske om at hente en ny angriber ind, men de seneste historier går på, at La Liga ikke har tilladt Barca at købe en ny mand ind og derfor kunne det se ud til, at Angel Alarcon får lov til at dække den manglende plads i truppen. Der er fortsat en god uge tilbage af transfermarkedet, så der kan nå at ske ting endnu - og det er da også helt sikkert, at Barca gerne vil købe en angriber ind. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

27 min. Ronald Koeman: "Når en præsident tvivler...
1 t. Vitor Roque vil til Barca, men hans fami...
3 t. Barcas lægehold er overraskede over hvor...
3 t. Gabriel Sans: “Selvfølgelig venter Messi...
3 t. LIGE NU: Messi venter på at Barca finder...
4 t. Ronald Araujo ventes at sidde ude mod El...
5 t. Robert Lewandowski....
6 t. Xavi og hans stab er bekymrede for holde...
7 t. LIGE NU: Tottenham og Barca er i avancer...
8 t. Arsenal har kig på Eric Garcia og vil fo...

Ugens mest læste

Seneste nyheder