Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Memphis Depay fik lyndebut for Atletico

Nyheder - 22. januar 2023Memphis Depay fik lyndebut for Atletico

© Getty Images


Memphis Depays skifte fra FC Barcelona til Atletico Madrid gik lynhurtig. Madrilenerne henvendte sig til hollænderen, som gav besked til Xavi og inden for ganske kort tid var de to klubber blevet enig om en pris på tre millioner euro og så gik skiftet ellers igennem.

Da klubberne var blevet enig fløj Memphis til Madrid for at skrive under på sin nye kontrakt og træne med sine nye holdkammerater og dagen efter blev handlen offentliggjort. Dermed var Memphis Depay klar til at spille for Atletico Madrid og de første minutter fik han i går, da Atletico hjemme på Wanda Metropolitano tog imod Valladolid.

Her var der ingen tvivl om udfaldet, da Morata, Griezmann og Hermoso alle kom på tavlen inden der var spillet en halv time og så var kampen sådan set lukket. Med et kvarter igen følte Diego Simeone sig overbevist om, at Memphis skulle have debut og han erstattede derfor Morata.

På grund af salget af Memphis har Barca et ønske om at hente en ny angriber ind, men de seneste historier går på, at La Liga ikke har tilladt Barca at købe en ny mand ind og derfor kunne det se ud til, at Angel Alarcon får lov til at dække den manglende plads i truppen. Der er fortsat en god uge tilbage af transfermarkedet, så der kan nå at ske ting endnu - og det er da også helt sikkert, at Barca gerne vil købe en angriber ind. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Forhåbentligt vinder Manchester City Cha...
4 t. Xavi: "Den sværeste formation at spille ...
6 t. Xavi: "Hvis jeg ikke var træner? Så vil ...
7 t. Xavi: "Nej, jeg hentede ikke Koundé til ...
8 t. Xavi: "De Jong er den mest kaotiske spil...
9 t. Xavi: "Dembélé kan spille 2/10 eller 10/...
10 t. Xavi: "Når nogle spillere har bolden, så...
11 t. Xavi: "Jeg synes, at Pedri minder mere o...
12 t. Valencia er tilfredse med deres lejeafta...
13 t. Xavi: "Jeg vil have, at Pedri deltager m...

Ugens mest læste

Seneste nyheder