Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Sådan starter Barca mod Getafe

La Liga - 22. januar 2023




FC Barcelona topper La Liga efter 16 spillerunder og i aften tager de imod Getafe, som roder rundt nede i bunden hele 24 point væk fra Barca. Catalanerne er storfavorit til at snuppe sejren, men de har altså ikke deres topscorer Lewandowski med.

Robert Lewandowski fik som bekendt rødt kort mod Osasuna og blev idømt tre kampes karantæne selvom han lige fik lov til at spille med i den skuffende kamp mod Espanyol. Han har allerede afsonet den ene kamp mod Atletico Madrid og kommer til at afsone nummer to i aften mod Getafe. Avisen Sport tror på, at Xavi indleder kampen med alle sine angribere udover Alarcon.



FC Barcelonas forventede startopstilling
Ter Stegen, Roberto, Koundé, Christensen, Balde, Gavi, Busquets, Pedri, Raphinha, Ansu Fati og Dembélé

Med denne opstilling vil det kun være Alarcon, som kan komme ind fra bænken og styrke angrebet. Derfor er der lidt tvivl blandt gætterierne på startopstillingen, da nogle aviser tror, at Xavi går hen og bruger fire midtbanespillere og starter med enten Dembélé eller Raphinha på bænken så de kan komme ind hvis det bliver nødvendigt.

Startopstillingen lander omkring klokken 17.30 mens kampen sparkes i gang klokken 18.30 på TV2 Sport X. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Sådan starter Barca mod Getafe

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder