Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Barcas kvinder smidt ud af Copa del Reina

Nyheder - 24. januar 2023




FC Barcelonas kvinder var flyvende, da de i den seneste pokalkamp mødte Osasuna. Her vandt de uden problemer 9-0 og tog videre til at spille Super Cuppen, hvor de slog Real Madrid med 3-1 i semifinalen og Real Sociedad med 3-0 i finalen.

Kampen mod Osasuna har dog fået ekstrem genlyd. Således har klubben opført sig amatøragtig ved at benytte sig af Geyse Ferreira i kampen, som i øvrigt scorede et af de mange mål. Geyse Ferreira havde nemlig karantæne fra sidste sæson, hvor hun spillede for Madrid CFF. I hendes seneste pokalkamp blev hun vist ud.



Karantænen skulle således afsones mod Osasuna, men da det spanske fodboldforbund RFEF ikke havde oplyst det på sin hjemmeside - ifølge spanske kilder - valgte Barca alligevel at stille op med Geyse Ferreira. Siden indgav Osasuna en klage og den har de nu fået medhold i.

FC Barcelonas kvinder er dermed blevet smidt ud af pokalturneringen og samtidig fået en bøde på lige præcis 1.001 euro svarende til 7.445,- kr. Det er ikke kun FC Barcelona, som er blevet smidt ud af turneringen i denne runde. Sevilla lavede samme nummer og er også blevet smidt ud. Sevilla vandt 1-0 ude mod Villarreal. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Barcas kvinder smidt ud af Copa del Reina

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder