Annonce


Annonce

Annonce

Barca appellerer kvindernes pokal-exit

Nyheder - 25. januar 2023
FC Barcelonas kvindehold fik en trist nyhed i går, da de blev smidt ud af pokalturneringen. Det gjorde de fordi, at de havde benyttet sig af en spiller, som egentlig skulle have afsonet en karantæne i opgøret mod Osasuna, hvor Barca desuden vandt 9-0 uden problemer.

Siden valgte Pamplona-holdet at klage over Barcas brug af Geyse og det spanske fodboldforbund gav dem medhold hvorfor Barca blev smidt ud af Copa del Reina og fik en bøde oven i hatten. Nu har Barca meldt ud, at klubben vil appellere.- FC Barcelona kan bekræfte, at klubben vil fortsætte med at kæmpe for kvindeholdets rettigheder efter at de er blevet straffet af turneringskomitéen for at spille med en ulovlig spiller. Klubben vil appellere straffen.

- Hvis ikke straffen bliver ophævet, så vil FC Barcelona kigge på alle muligheder, da klubben mener, at der er tale om en teknisk fejl i dette tilfælde, skriver klubben og hentyder til, at Geyse ikke stod som karantæneramt på fodboldforbundets officielle hjemmeside. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca appellerer kvindernes pokal-exit

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder