Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Sådan starter Barca i aften

Copa del Rey - 25. januar 2023




Modstanden er helt anderledes i aften når FC Barcelona skal spille pokalfodbold. I de to første runder har Barca mødt hold fra Spaniens tredjebedste fodboldrække men i aften gælder det Real Sociedad, som til gengæld har problemer med at vinde på Camp Nou.

Efter en svær udesejr mod Intercity CF blev det noget lettere mod AD Ceuta for Barca, men i aften er det La Liga-holdet Real Sociedad, som gæster Camp Nou. Her ventes det ikke, at Xavi eksperimenterer med spillerne eller taktikken og desuden ventes Ter Stegen at spille kampen selvom Iñaki Peña har stået de to indledende pokalkampe.



Avisen Sport tror på, at Koundé starter som højreback og at Ronald Araujo vender tilbage til startopstillingen. Christensen starter også mens Balde får plads i venstre side. Umiddelbart forlyder det hos spanske medier, at Xavi vil give genvalg til de spillere, som indledte kampen mod Real Madrid i Super Cuppen hvorfor Pedri og Gavi starter inde sammen med Busquets og De Jong med Lewandowski og Dembélé på toppen.

FC Barcelonas forventede startopstilling
Ter Stegen, Koundé, Araujo, Christensen, Balde, Pedri, Busquets, De Jong, Gavi, Dembélé og Lewandowski

Den officielle startopstilling lander omkring klokken 20 med kick off en time senere. Kampen kan ikke ses på dansk tv, men du kan læse et fyldigt referat af opgøret her på BarcelonaFC.dk umiddelbart efter slutfløjt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Sådan starter Barca i aften

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder