Annonce


Annonce

Annonce

Real Sociedad er hæmmet af skader

Copa del Rey - 25. januar 2023




I aften skal FC Barcelona på den hidtil sværeste opgave i Copa del Rey i denne sæson når de møder Real Sociedad. Det er en helt anden kamp end de to øvrige, hvor Barca mødte Intercity og AD Ceuta fra landets tredjebedste fodboldrække.

Desuden er kampen mod Real Sociedad på hjemmebane, så det er i sig selv en klar fordel - specielt når man ikke skal rejse med fly og helikopter for at spille fodbold. Til gengæld mangler Real Sociedad to store profiler i aftenens kamp på grund af skader. Her er der tale om David Silva og Mikel Merino, som har været gode i denne sæson.



Mens Xavi har Frenkie de Jong, Araujo og Christensen klar efter småskavanker og dermed kan stille op i stærkeste opstilling, så mangler Real Sociedad en del af deres kreativitet i og med at David Silva er ude. Det bliver næppe en let kamp af den grund, men en profil som Silva kan altid gøre en forskel.

Hvis Barca formår at slå Real Sociedad i aften så går de videre til semifinalen. Her vides det endnu ikke hvem der møder hvem. Det skal der en lodtrækning til for at afgøre. Baskerne har ikke vundet på Camp Nou siden 1991, så historien er ikke lige frem på deres side.

Kampen sparkes i gang klokken 21 i aften. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Real Sociedad er hæmmet af skader

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder