Annonce


Annonce

Annonce

Nu spilles der returkamp i Copa del Rey

Copa del Rey - 26. januar 2023




Der er sket ændringer i Copa del Rey de seneste par år. Typisk set så spiller Barca både ude og hjemme i turneringen, men mod Intercity, AD Ceuta og Real Sociedad skulle der findes en vinder i løbet af én kamp. Det ændrer sig fra semifinalen.

Frem mod semifinalen afvikles opgørene over en enkelt kamp hvorfor straffesparkskonkurrence er en mulighed. Xavi forklarede på sit pressemøde op til kampen mod Real Sociedad, at spillerne havde øvet sig i straffespark, men det blev heldigvis ikke nødvendigt selvom det trods alt var tæt på. Nu er Barca nået hele vejen til semifinalen og det åbner op for to kampe.



Semifinalen skal nemlig spilles over to kampe og dermed spilles er både ude og hjemme. Osasuna vandt i går deres kamp efter forlænget spilletid mod Sevilla og er ligesom Barca klar til semifinalen. I aften skal de to sidste semifinalister findes når Real Madrid tager imod Atletico Madrid mens Valencia hjemme på Mestalla tager imod Athletic Bilbao. Sent i aften vil der altså kun være fire hold tilbage i Copa del Rey.

De to hold, som kommer til finalen, skal dog ikke ud og spille to kampe. Finalen afvikles over en enkelt kamp og der skal en lodtrækning til for at definere, hvem der får 'fordel' af at være hjemmehold i finalen. Lodtrækningen sker samtidig med at der trækkes lod til semifinalen.

Vigtige datoer
Lodtrækning til semifinale: 30. januar
Semifinalerne spilles: 7-9. februar + 1-3. marts
Finalen: 6. maj Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nu spilles der returkamp i Copa del Rey

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder