Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Marcos Alonso forlænger til 2024

Nyheder - 27. januar 2023




FC Barcelona meddeler fredag, at man er nået til enighed med Marcos Alonso om en kontraktforlængelse frem til 2024. Desuden lyder hans frikøbsklausul på 50 millioner euro. Nyheden er der ikke meget overraskelse over, da Xavi ofte har rost Alonso.

Fredag kunne parterne underskrive papirene på Camp Nou, hvor præsident Joan Laporta var til stede sammen med vicepræsident Rafa Yuste samt økonomidirektør Aduard Romeu og sportsdirektørene Mateu Alemany og Jordi Cruyff. Dermed bliver Marcos Alonso altså i Barca i minimum én sæson mere.

Da han ankom fra Chelsea i sommers fik han kun kontrakt på én sæson, men Xavi og Barca har været tilfredse med spillet fra Alonso og valgte derfor at tilbyde ham endnu en sæson. Til gengæld var der tale om, at klubben ville inkludere en option på mindst én sæson mere, men det meddeler Barca intet om.

Alonso kan komme i spil for første gang siden sin kontraktunderskrivelse i morgen, hvor FC Barcelona møder Girona på udebane i La Liga. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Marcos Alonso forlænger til 2024

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder