Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca er snart to år uden et frisparksmål

Nyheder - 28. januar 2023Barca er snart to år uden et frisparksmål

© Getty Images


FC Barcelona har nogle spillere med en fremragende sparketeknik, men alligevel har ingen formået at score et mål i snart to år. Barcas spil er ellers sat op til at være i meget boldbesiddelse og dermed øges mulighederne for frispark, men skarpheden på dødboldene findes ikke på holdet.

Da Lionel Messi fortsat var i FC Barcelona var det nærmest guld værd at få et frispark tæt på feltet. Argentineren udviklede i løbet af årene sin evne til at sparke frispark, men siden han forlod klubben har der ikke været meget at komme efter. Faktisk er Messi den seneste spiller til at score et frisparksmål for klubben.Den 2. januar 2021 scorede Messi således direkte på frispark i en kamp mod Valencia og siden da har ingen formået at sparke et frispark i mål. Det er i alt blevet til 32 forsøg, men ingen har altså formået at omsætte. For Xavi er det utvivlsomt en post, som der også bliver arbejdet på, da det kan give flere muligheder for at score mål.

Man ser ofte kampe, hvor Barca vader i chancer, men har problemer med at omsætte. Derfor arbejdes der på at blive bedre til at sparke frispark, da det kan være en ny chance for at score mål. I dag får holdet en ny chance når det gælder udekampen mod Girona - men det kræver selvfølgelig også at man får frispark i en gunstig position. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

6 min. Der er kontakt mellem Joan Laporta og Li...
1 t. Lluís Flaquer: "For mig er kampagnen mod...
1 t. LIGE NU: Barca vil tilbyde Messi en kont...
2 t. En journalist fra Madrid, der er tæt på ...
3 t. Barca og Real Madrid var i gang med at f...
4 t. Ronald Koeman: "Det er korrekt, at jeg h...
5 t. Ronald Koeman: "Ja, jeg sagde farvel til...
7 t. Ronald Koeman: "Som træner har man altid...
9 t. Ronald Koeman: "I slutningen af den førs...
11 t. Ronald Koeman: "Alle de unge spillere so...

Ugens mest læste

Seneste nyheder