Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Sådan starter Barca mod Girona

La Liga - 28. januar 2023




FC Barcelona skal i dag møde Girona på udebane og her ventes det, at Xavi går tilbage til 4-3-3-formationen efter at han typisk set spiller med fire midtbanespillere i kampe, hvor han vil vinde slaget på midtbanen. Det ventes ikke at blive udfordringen i dag hvorfor 4-3-3 ventes at blive formationen.

I går kunne Xavi på sit pressemøde fortælle, at han forventer at rotere til kampen i dag. Sergi Roberto må formodes at få spilletid på højrebacken hvilket sender Koundé ind i midterforsvaret og Ronald Araujo på bænken til et hvil. Christensen og Alba indleder også kampen, gætter avisen Mundo Deportivo på.



På midtbanen får Pedri en pause således at Gavi og De Jong spiller på hver sin side af Busquets mens formstærke Dembélé og Raphinha starter på kanterne. Ansu Fati ventes at få plads på toppen i Lewandowskis fravær, men han skal i den grad gøre det bedre end i kampen mod Getafe, hvor han spillede en af sine dårligste kampe for klubben. Det hænger selvfølgelig sammen med, at han ikke normalt spiller på toppen.

FC Barcelonas forventede startopstilling
Ter Stegen, Sergi Roberto, Koundé, Christensen, Jordi Alba, Busquets, De Jong, Gavi, Dembélé, Ansu Fati, og Raphinha.

Kampen sparkes i gang allerede klokken 16.15 og en times tid før ventes den officielle startopstilling at lande. Kampen kan ses på TV2 Sport X. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Sådan starter Barca mod Girona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder