Annonce


Annonce

Annonce

Nu er Lewandowski endelig tilbage

Nyheder - 29. januar 2023
Før VM i 2022 skuffede Robert Lewandowski, da han i udekampen mod Osasuna formåede at skrabe to gule kort til sig i første halvleg og så var det farvel og tak. Egentlig ville det kun give en enkelt kamps karantæne, men han blev efterfølgende straffet yderligere.

På vej ud af banen mente dommeren, at Lewandowskis reaktion var rettet mod ham og derfor fik angriberen to ekstra kampes karantæne hvorfor han altså skulle sidde ude i tre kampe. Som bekendt fik han alligevel lov til at spille med mod Espanyol, da sagen blev sat i bero indtil der kom en afklaring. Det kom kort tid efter og så valgte Barca at acceptere straffen på tre spilledages karantæne.Lewandowski har nu misset kampene mod Atletico Madrid, Getafe og i går mod Girona. Dermed har han afsonet alle tre kampe og nu kan Xavi endelig regne med polakken igen, som har været så vigtig for Barca i denne sæson, da han med afstand er holdets topscorer. Og netop mål har der da også manglet i de tre kampe, hvor han har siddet ude.

Her blev Dembélé matchvinder mod Atletico Madrid, da Barca vandt 1-0. Samme resultat var tilfældet mod Getafe, hvor Pedri blev matchvinder og det samme skete i går, hvor Pedri endnu engang dukkede op og blev matchvinder. Nu er Lewandowski tilbage når Barca møder Real Betis i en meget svær udekampe - og her bliver der brug for en frisk spidsangriber, da Ansu Fati er faldet totalt igennem i forsøget på at spille på toppen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nu er Lewandowski endelig tilbage

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder