Annonce


Annonce

Annonce

Barca kan gå otte point foran Real Madrid

La Liga - 30. januar 2023




FC Barcelona havde fordelen i denne weekend, da de spillede mod Girona lørdag eftermiddag. En sejr mod naboen satte Real Madrid under pres i deres hjemmekamp mod Real Sociedad i aftes og det pres kunne de ikke håndtere. Madrilenerne satte nemlig to point til.

Det betyder, at FC Barcelona efter 18 spillerunder er fem point foran Real Madrid, men på grund af den spanske Super Cup tidligere på måneden fik klubberne udskudt en kamp og den skal afvikles i denne midtuge. Det betyder, at FC Barcelona møder Real Betis onsdag og Real Madrid møder Valencia torsdag.



I og med at FC Barcelona spiller om onsdagen kan de med en sejr gå hele otte point foran Real Madrid og sætte maksimalt pres på Carlo Ancelottis mandskab inden deres kamp mod Los Che, som er meget dårligt kørende. Xavi vil helt sikkert udnytte muligheden og gøre alt for at sætte sit hold rigtig godt op - denne gang inklusiv Robert Lewandowski, som nu har afsonet sine tre kampes karantæne.

Barca møder Real Betis på udebane, så Barca skal ikke komme sovende til kampen. Benito Villamarin er altid en svær bane at spille på og det kræver en stor indsats at hente guld gevinst i Andalusien. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca kan gå otte point foran Real Madrid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder