Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca kan gå otte point foran Real Madrid

La Liga - 30. januar 2023Barca kan gå otte point foran Real Madrid

© Getty Images


FC Barcelona havde fordelen i denne weekend, da de spillede mod Girona lørdag eftermiddag. En sejr mod naboen satte Real Madrid under pres i deres hjemmekamp mod Real Sociedad i aftes og det pres kunne de ikke håndtere. Madrilenerne satte nemlig to point til.

Det betyder, at FC Barcelona efter 18 spillerunder er fem point foran Real Madrid, men på grund af den spanske Super Cup tidligere på måneden fik klubberne udskudt en kamp og den skal afvikles i denne midtuge. Det betyder, at FC Barcelona møder Real Betis onsdag og Real Madrid møder Valencia torsdag.I og med at FC Barcelona spiller om onsdagen kan de med en sejr gå hele otte point foran Real Madrid og sætte maksimalt pres på Carlo Ancelottis mandskab inden deres kamp mod Los Che, som er meget dårligt kørende. Xavi vil helt sikkert udnytte muligheden og gøre alt for at sætte sit hold rigtig godt op - denne gang inklusiv Robert Lewandowski, som nu har afsonet sine tre kampes karantæne.

Barca møder Real Betis på udebane, så Barca skal ikke komme sovende til kampen. Benito Villamarin er altid en svær bane at spille på og det kræver en stor indsats at hente guld gevinst i Andalusien. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

31 min. Der er kontakt mellem Joan Laporta og Li...
1 t. Lluís Flaquer: "For mig er kampagnen mod...
2 t. LIGE NU: Barca vil tilbyde Messi en kont...
2 t. En journalist fra Madrid, der er tæt på ...
3 t. Barca og Real Madrid var i gang med at f...
4 t. Ronald Koeman: "Det er korrekt, at jeg h...
5 t. Ronald Koeman: "Ja, jeg sagde farvel til...
7 t. Ronald Koeman: "Som træner har man altid...
9 t. Ronald Koeman: "I slutningen af den førs...
11 t. Ronald Koeman: "Alle de unge spillere so...

Ugens mest læste

Seneste nyheder