Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Hector Bellerin skifter til Sporting

Transfermarked - 31. januar 2023




På sidste transferdag er der kommet aktivitet fra FC Barcelona. Klubben har midtvejs i Hector Bellerins kontrakt solgt højrebacken. Historierne har fået ben at gå på de seneste par dage og nu bekræfter klubben, at Bellerin er blevet solgt.

FC Barcelona melder intet om hvor meget Sporting betaler for transferen, men historien går på omkring en millioner euro. Bellerin overbeviste aldrig Xavi om at han skulle have mere spilletid og da backen bad Xavi om at skifte stod cheftræneren ikke i vejen for et skifte.



Forløbet gik som smurt og Bellerin rejste tidligere på tirsdagen til Portugal for at gennemføre skiftet. Med hans minimale løn frigør han dog kun 250.000 euro i lønbudgettet, da han over den ene sæson, som han havde skrevet under på, ville modtage 500.000 euro. Så på den front rykker det ikke meget, men mon ikke han er blevet lovet mere spilletid end han fik i Barca.

27-årige Bellerin nåede 239 kampe for Arsenal før han tog til Real Betis på lån og fik 32 kampe. i Barca blev det kun til syv kampe før turen altså nu går til Portugal. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Hector Bellerin skifter til Sporting

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder