Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Stillingen: Barca er 8 point foran Real Madrid

La Liga - 2. februar 2023




FC Barcelona spillede på en af de sværeste spanske baner i aftes, da tog en tur til Andalusien for at spille mod Real Betis på Benito Villamarin. Catalanerne spillede en god kamp og formåede at komme hjem med alle tre point - og det var tre vigtige point.

I weekenden vandt Barca en anden udekamp, da de slog Girona med 1-0. Dagen efter fejlede Real Madrid hjemme mod Real Sociedad ved at spille 0-0 og dermed gik Barca fem point foran madrilenerne. I går fik Barca så chancen for at presse Real Madrid yderligere ved at slå Real Betis og gå otte point foran. Og det lykkedes. I skrivende stund er FC Barcelona otte point foran andenpladsen.



I denne midtuge spilles de udskudte kampe fra januar hvorfor Real Madrid i aften møder Valencia. Her kan Ancelottis mandskab med en sejr spille sig fem point bag Barca. Spiller Real Madrid uafgjort vil Barca være syv point foran og hvis Real Madrid taber i aften, så vil de være otte point bag Xavis mandskab med lige mange kampe spillet.

Det var altså en uhyre vigtig sejr i aftes og der er ingen tvivl om, at Barca-spillerne kommer til at følge med i Real Madrids kamp i aften med håbet om, at Valencia kan stjæle point fra madrilenerne. Kampen spilles klokken 21.

Topstillingen i La Liga
1. FC Barcelona: 19 kampe - 50 point
2. Real Madrid: 18 kampe - 42 point
3. Real Sociedad: 19 kampe - 39 point
4. Atletico Madrid: 19 kampe - 34 point
5. Villarreal: 19 kampe - 31 point

Se hele stillingen her

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Stillingen: Barca er 8 point foran Real Madrid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder